Гурт “Табула Раса” виступив у “Стоп-кадрі”

4 березня в арт-кафе «Стоп-кадр», що в Адреналін Сіті, відбувся концерт київського рок-гурту «Табула Раса». Музиканти зібрали слухачів та глядачів не одного покоління і заграли свою найпершу і найновішу пісню.
Чомусь навмисно помилився Олег Лапоногов, коли оголошував пісню «Время как пикап», точніше «как песок». А слідом за цією композицією вже «Любимая машина» завела публіку. Двічі на сцені гурту хотілося імпровізувати та дивувати, проте «Шейк шей шей» – це вже добра традиція змусити публіку справді відірватися.
Також, Олег Лапоногов запропонував перед виконанням чергової пісні глядачам уявити, що вони маленькі зараз йдуть до школи й дивляться на красиві будинки. Виявляється, для соліста «всі будинки красиві, абсолютно всі». На це з залу пролунала відповідь: «Ти мого не бачив». Такі вони, реалії суворого Луцька. Після цього «Кубики взяли ломик и дом разлетелся».
Під час виступу Олег Лапоногов заявив: «Щось в нас така серйозна група». І дуже двозначно посміхнувся. Концерт в загальному був таким же серйозним, а точніше наповненим безпосередністю, посмішками і олдскульним драйвом.