«Мегамозок» – спільний проект КРЦ «Адреналін Сіті» та Волинської філії комп’ютерної академії «ШАГ»

У кожній дитині живе геній. Хтось добре співає, а хтось малює, одні подумки вирішують складні математичні головоломки, інші – пишуть вірші, ледь ставши на ноги. У школі ж, попри загальну учнівську програму, серед решти вирізняються не просто талановиті, а ще найсміливіші та впевнені діти. Вони й стають учасниками та переможцями шкільних олімпіад і саме вони є майбутнім національним ресурсом нації, який ми вважаємо своїм обов’язком підтримати.
КРЦ «Адреналін Сіті» та Волинська філія комп’ютерної академії «ШАГ», що належать інвестиційній групі VolWest Group, у 2012 році, з метою підтримки майбутнього покоління, яке вже сьогодні свідомо підходить до виконання своїх обов’язків – показує високий рівень знань, започаткували масштабний соціальний проект «Мегамозок», спрямований на підтримку обдарованої молоді краю.
Реалізація проекту «Мегамозок» відбувається у два етапи. В рамках першого всі учасники районних та міських олімпіад , а це понад 8 тисяч учнів отримують подарункові сертифікати на суму 150 гривень від Центру дозвілля та розвитку “Адреналін Сіті”.
У травні відбувається підбиття підсумків другого етапу, в результаті якого визначаються два щасливчики серед переможців обласних олімпіад, які отримують сертифікат на безоплатне навчання протягом року в Комп’ютерній Академії «ШАГ».
Загалом, у другому бере участь понад 80 обдарованих дітей, які зайняли перші почесні місця на обласному рівні.
Визначення переможців відбувається шляхом вибіркового жеребкування.
Участь беруть діти у двох вікових категоріях: до 13 років і старші. Відтак, діти до 13 років зможуть набути професійних навичок роботи за комп’ютером, а старшокласники та випускники здобути одну з найбільш популярних професій на сучасному ринку праці: програміста, дизайнера або системного адміністратора.