Відчуй неймовірні емоції у дзеркальному лабіринті “Калейдоскоп”!

В культурно-розважальному центрі “Адреналін сіті” запрацював один з найяскравіших та захоплюючих атракціонів – дзеркальний лабіринт “Калейдоскоп”.

Безліч нескінченних дзеркальних коридорів, зіштовхування з власним відображенням, заворожуюча нескінченність дзеркальних коридорів, сміх і азарт, гра кольору і світла – заряджає веселощами і викликає вибух позитивних емоцій!

Дзеркальні коридори облаштовані таким чином, що людина, яка потрапляє у лабіринт втрачає орієнтацію у просторі і піддається своєрідній оптичній ілюзії, тому доводиться проявляти неабияку кмітливість, аби знайти правильний вихід із лабіринту.

Дзеркальний лабіринт “Калейдоскоп” не залишить байдужим жодного відвідувача, який переступить його поріг! Він стане перевіркою вашої кмітливості і інтуїції, подарує нові емоції та враження!

Новий атракціон цікавий як для дітей, так і для дорослих. Неодмінно візьміть із собою фотоапарат або камеру, з допомогою яких ви зможете зробити неперевершену фотосесію та зняти відео про свою подорож у країні дзеркал. Запрошуємо!

Вартість квитка: 40 гривень.

Не заблудіться! 🙂