В Адреналін Сіті – корпоративна спартакіада ПриватБанку

У культурно-розважальному центрі “Адреналін Сіті”, аналогів якому нема в Західній Україні, цими вихідними відбулася традиційна корпоративна спартакіада Північно-Західного РУ ПриватБанку. До центру позитивних емоцій, розваг і спорту із двох областей – Волинської та Рівненської приїхало близько півтисячі учасників – працівників одного управління ПриватБанку разом із дітьми. Змагання, які підтримують і формують корпоративний дух колективу, присвятили 25-річчю ПриватБанку та організували з нагоди Дня банківського працівника.

“Спартакіада – наша багаторічна традиція ПриватБанку. В цих змаганнях більше загартовується наш корпоративний дух, тому приділяємо багато уваги цьому заходу. ПриватБанк – інноваційний, колектив дуже молодий та ефективний. Мені імпонує ця запекла щира боротьба за перемогу. Люди, які вміють перемагати, насправді справляються з будь-яким завданням на роботі, – розповідає директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко. – В банку я вже працюю 15 років. Раніше займався баскетболом, а на змаганнях перевагу віддав більярду і футболу, бо голкіпер у своїй команді. Найбільше тішить одне, що зібралася майже вся спортивна приватівська родина – люди в захопленні, в усіх щасливі очі, а це головне”.
У корпоративній спартакіаді змагалися між собою чотири команди: з міст Луцька та Рівного, Волинської і Рівненської областей.

На свіжому повітрі у парковому волейболі визначали кращу команду та любителі риболовлі на ставочку полювали на рибку. В “Адреналін Сіті” велика приватівська родина шукала кращих у таких видах спорту: легкоатлетичній естафеті, більярді, футзалі, стрільбі, бадмінтоні, настільному тенісі, боулінгу, дартсі, змаганнях із жиму пресу, перетягуванні линви, спортивній веселій естафеті. У “Музеї прогресу” визначали кращий колектив на логіку та вправність.

У підсумку перемогу здобула команда з міста Луцька “Форсаж”, яка вийшла на спортивні майданчики з девізом “Фортеця й князі, Луцьк і лучани – приватівські живчики є поміж нами. Ми швидше ракети – лови антураж, Луцьк – ми найкращі – команда “Форсаж”.

“Такий захід – корпоративна спартакіада дуже важливий, бо об’єднує колектив і швидше допомагає досягати гарних результатів у роботі. Хороша фізична підготовка допомагає долати і життєві бар’єри, і робочі. Вдячний директору за те, що підтримує всі масштабні заходи в нашому управлінні. А тішить і те, що наша велика приватівська родина збирається разом із дітками. От я сьогодні з донькою весь день”, – говорить капітан команди міста Луцька “Форсаж” Василь Хиля.

Малечі було не сумно разом із керівником напрямку ЮніорБанк ПриватБанку на Волині, а ще дитячі розважальні центри “Лімпопо” та “Кенгуру” з неймовірними атракціонами, гірками, батутами здійснили чимало їхніх мрій та подарували море радощів і позитивних емоцій. Гра в боулінг і посиденьки в дитячому кафе “Кенгуру” – час проведений і смачно, і корисно.

“Корисні знання ми даємо всім діткам, які приходять до нашої безплатної школи фінансової грамотності ЮніорБанк на уроки, екскурсії, квести. Дуже класним нашим проектом є БізнесШкола, в якій навчаємо фінансової грамотності і діти можуть брати участь у всеукраїнській олімпіаді “Фінансовий геній” та виграти 50 000 грн на навчання у виші, – говорить керівник напрямку ЮніорБанк ПриватБанку на Волині Наталія Лукасюк. – Діти як і дорослі в сучасному світі повинні мати практичні навики користування карткою, терміналами і банкоматами. Знати як здійснити розрахунок у Приват24, вміти накопичувати кошти”.

Тож, головний приз спортивних змагань – 3 000 гривень команда -переможець вирішила віддати дітям, які зараз через різні життєві ситуації та стан здоров’я перебувають у “Будинку дитини”, що в місті Луцьку. Цим закладом, до слова, вже багато років опікується колектив ПриватБанку на Волині.