Робологікум у «Адреналін Сіті» запрошує на майстер-класи та змагання з BeyBlade

У перший місяць нового року Академія пізнання та розвитку «Робологікум» проводить низку цікавих та пізнавальних заходів.

Зокрема, 5 січня з 16.00 по 17.00 пізнавальна Екскурсія музеєм технічного прогресу. Цього ж дня з 17.00 по 18.00 віртуальні змагання з Mortal Kombat.

Вже наступного дня, 6 січня Робологікум запрошує на майстер-клас «Перша медична допомога».

Одним із найцікавіших заходів, що відбуватиметься в січні у Робологікумі будуть змагання з BeyBlade. Вони відбудуться 12 січня о 16.00.
Цього ж дня відбудеться віртуальний Футбольний матч FIFA 2018.

13 січня – запрошуємо на хімічне шоу «Хімія це цікаво».

19 січня на кафедрі архітектури та дизайну майстер-клас «3D дизайн», а також віртуальний турнір Injutice.

20 січня музична кафедра кличе на майстер-клас «Поринь у світ музики».

26 січня – майстер-клас «Поринь у світ фізики»

Крім того, 27 січня – неймовірно цікава та запальна вечірка «Паті із Фьоками»!

Запрошуємо!

Нагадаємо, Робологікум – унікальний майданчик, де діти та дорослі зможуть поринути і світ сучасних технологій, робототехніки, дронотехніки, довідатися про найцікавіші винаходи людства та перевірити на практиці різноманітні цікавинки науки і техніки.
Головна мета Академії – привити дітям любов до пізнання та науки та показати, що навчання може бути веселим та цікавим.
В «Робологікумі» ви знайдете радіокеровані моделі роботів та зможете взяти участь змаганнях з робо-футболу, робо-боксу,робо-гонках та танкових боях. А ще – відчути себе справжнім пілотом дрону та дізнатися ключові поняття аеродинаміки.
Неймовірні досліди, зразки «вічних двигунів», 3D пазли, інтерактивні винаходи та багато-багато цікавого – усе це ви знайдете у «Робологікумі».
Загалом, в Академії «Робологікум» працює 10 кафедр: музична, архітектури та дизайну, світло-оптична, фізико-хімічна, військова, медична, дронотехніки, робототехніки, геймінгу, історії технічного прогресу, фізики та механіки.
Простір «Робологікуму» організовано таким чином, що кожен зможе тут провести час цікаво, сюди можна прийти з друзями або родиною.
Вік відвідувачів «Робологікуму» – від 3 до 100 років.
Телефон: 099 703 63 44