КРЦ «Адреналін Сіті» відзначили подякою

У Палаці учнівської молоді сьогодні відбулись урочистості з нагоди Міжнародного дня людей із синдромом Дауна. Захід проводився з ініціативи громадської організації «Даун-синдром» та за підтримки управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

На свято завітали радник міського голови Ігор Поліщук, депутати та працівники виконавчих органів Луцької міської ради, представники обласної влади, духовенства, підприємці, волонтери та студенти.

Традиційно під час заходу тривав благодійний флешмоб “Lots of Socks”, під час якого усі присутні мали можливість придбати різнокольорові шкарпетки, щоб привернути увагу до сімей, які виховують дітей з синдромом Дауна та бути солідарними із ними.

«Наше суспільство потрошки міняється на краще. Все більше людей розуміють, що цей світ багатий у своєму різноманітті», – розповіла голова ГО «Даун-синдром» Олена Мельник.

Директор КРЦ «Адреналін Сіті» Галина Шотік зазначила, що соціальна відповідальність у пріоритеті роботи закладу.

«Ми підтримуємо соціальні проекти і йдемо назустріч тим, хто цього потребує найбільше,  діток-сиріт, обділених батьківською увагою, особливими потребами.  Двері «Адреналін Сіті» завжди гостинно відкриті для вас», – наголосила Галина Шотік.