«Я особлива»: у Стоп-Кадрі фотовиставка мам, які виховують особливих діток

Благодійний проект «Я особлива» – ідея, яку виношувала волонтерка Людмила Омокох давно і цього року нарешті втілила в життя. Проект створили для мам, які виховують дитину з інвалідністю у Луцьку та у Волинській області.

Мета – підтримати сім’ї, які виховують дитину з особливими потребами, підвищити соціального інтересу до соціально незахищених верств населення, залучення якомога більшої кількості меценатів та благодійників, таким чином спонукаючи суспільство бути більш відкритим та толерантним до чужих проблем.

Соціальний проект «Я особлива» знайшов продовження у фотовиставці світлин жінок, які виховують дітей з інвалідністю. Це, зокрема: Катя Белова, Ольга Бурлакова, Нталія Ващук, Інна Гачукова, Наталія Громик, Тамара Дубинчук, Оля Колотюк, Лілія Лук’янюк, Катерина Марчук, Іванна Соха, Світлана Терещук, Марина Яремій.

Посприяло у проведенні фотовиставки управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

З вітальним словом до учасниць звернулася директор КРЦ «Адреналін Сіті» Галина Шотік, яка зазначила: «Уже впродовж десяти років ми підтримуємо соціальні ініціативи та благодійні проекти. Дітям у нас цікаво, а мами теж задоволені, що малеча стає більш адаптованою та має можливість розважитися. Ми ж завжди раді їх бачити знову і знову».

Фотовиставки діятиме протягом тижня у арт-кафе «Стоп-кадр» культурно-розважального комплексу «Adrenalin City».