«Адреналін Сіті» й Тетяна Ціхоцька запрошують на «Зимову казку»

Зимовий період багатий на свята, активними учасниками яких є діти. Зокрема, вшанування пам’яті Святителя Миколая, якого вважають покровителем малечі, Новий рік, різдвяні колядування, вертепи,  перебиранці на Меланку, щедрування, засівання на Василя. 

Наскрізна ідея всіх святкувань, що відображається в піснях, традиціях, танцях, театральних постановках це любов до ближнього, радість життю, милосердя, доброта, віра в щасливе майбутнє. Пропаганда таких людських рис є неоціненним впливом на формування дитячої особистості, виховує в них гуманність. Шанобливе ставлення до національних традицій, виховує в дітях патріотизм, національну свідомість.

Як зазначає натхненниця заходу, авторка, режисерка та солістка багатьох мистецьких проектів Тетяна Ціхоцька, метою конкурсу «Зимову казка»  є популяризація дитячої музичної творчості, зокрема дитячих різдвяних національних традицій, виявлення юних талановитих виконавців, виховання художнього смаку. Заохочення поетів, композиторів, керівників творчих вокальних колективів до створення та виконання високохудожнього, професійного пісенного матеріалу для дитячого віку.