У культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті» з’явилася нова цікава та унікальна ресторація зі смачною кухнею та мистецькою атмосферою й доповненою реальністю!
«Вандервіль» – означає дивовижне містечко, або ж містечко див. Це місце мистецьких та гастрономічних фантазій…
Авторська кухня
Бренд-шеф закладу – Ярослав Мішанков, який навчався у Cesar Ritz, Академії кулінарних мистецтв Швейцарії і який у свої 27 вже встиг попрацювати в ресторанах з зірками Мішлен.
Їжу тут готують з «наших» інгредієнтів, оригінально компонуючи їх у вишукані страви.
Вибір страв невеликий, адже, на думку бренд-шефа, розлоге меню тільки заважає сповна насолодитися їжею, адже люди втрачають концентрацію, коли довго щось обирають.
«Ми гратимемося з технікою подачі. Будуть прості страви з цікавими презентаціями: сухий лід, рідкий азот і таке інше… Крім того, ми хочемо змінити культуру споживання алкоголю в Україні. Адже у нас домінує культура важкого алкоголю в той час, як у всьому цивілізованому світі – культура легкого. У нас тут вино в різних цінових категоріях, але за тими цінами, за якими воно в супермаркеті. Ми зробили своєрідний ф’южн: з одного боку у нас висока «мішленівська» кухня, висока естетика інтерєру, а з іншого – корисний (при споживанні у помірних кількостях) алкоголь за правдивими цінами», – каже бренд-шеф.
Зараз заклад пропонує всього 12 гастрономічних позицій та дитяче меню, а також піцу.
Інтер’єр та дизайн
Затишну залу ресторану прикрашають сюрреалістичні картини Емми Андієвської, що, завдяки додатку Artivive, оживають на екрані смартфону.
Не оминули увагою у «Вандервіллі» і маленьких відвідувачів: для них в приміщенні виділили затишний куточок для ігор.
Чому варто святкувати саме у нас:
Телефонуйте та замовляйте свято вже зараз: 050 545 0739