Церемонія вручення літературної премії імені Івана Корсака 2024

🎉Запрошуємо 15 вересня 2024 року на щорічну Церемонію вручення літературної премії імені Івана Корсака, яка заснована родиною письменника у 2018 році спільно з видавництвом «Ярославів Вал» та вже всьоме відбудеться у Музей Сучасного Українського Мистецтва Корсаків!
Премія має на меті підтримку розвитку історичного роману та вшанування пам’яті видатного українського письменника, публіциста та громадського діяча Іван Корсак. Його творчий доробок – це незабутні історії про нашу країну, її героїв та важливі події, що формують нашу ідентичність.
🇺🇦 Особливо важливо в Україні, де ми переживаємо складні часи і воюємо за нашу свободу, привертати увагу всеукраїнської та міжнародної спільноти до історії нашої країни. Ми прагнемо зберегти правдиве обличчя історії України, розповісти про події та особистості, які заслуговують нашої пам’яті та визнання.
👋Запрошуємо 15 вересня, в неділю о 15:00, журналістів, письменників, літературознавців, представників влади та активну громадськість міста – у програмі:
📚Урочисте відкриття. Вступне слово від фундатора премії, Viktor Korsak та членів журі.
📚Вручення премії.
📚Презентація десятитомника творів Корсака Івана.
📚Підведення підсумків та нагородження переможців конкурсу «Читаю імена твої, Україно».
📚Оголошення результатів конкурсу дитячих журналістських матеріалів імені Івана Корсака від медіахолдингу CID Media Group – «Місцеві супергерої, які наближають перемогу».
📚Передпоказ імерсивної вистави “Космогонія”.
.
👉Приходьте та підтримайте сучасних літературних митців, які через свої романи відкривають нові грані нашого минулого та допомагають краще розуміти сьогодення!
🌠Чекаємо о 15:00! Вхід вільний!
.
Музей сучасного українського мистецтва Корсаків
Луцьк, вул. Івана Корсака, 1