Запечені золотисті свинячі реберця - дуже проста і водночас дуже смачна страва, яку цінують мільйони гурманів у всьому світі.
Проте ресторан-музеї поліської кухні «Поліщук» пропонує особливі ребра, приготовлені за рецептами поліських господинь.
Ребра "Поліські" приготовлені з любов’ю, глазуровані спеціальним солодко-пікантним соусом , подаються з розмарином й свіжими томатами.
Наші гіди підберуть індивідуальну програму для кожної туристичної групи та ознайомлять зі світом сучасного мистецтва і науки!
МУЗЕЙ СУЧАСНОГО УКРАЇНСЬКОГО МИСТЕЦТВА КОРСАКІВ (МСУМК)
Саме у Луцьку розташований один з провідних музеїв світу. У колекції - 4500 творів мистецтва найкращих українських авторів ХХ–ХХІ століть. Чи не усі види мистецтва зібрані під одним дахом. Адже тут представлені і живопис, і графіка, і скульптура, і сучасні інсталяції та навіть відеоарти. Якщо ви хочете пізнати сучасне мистецтво, то МСУМК – ідеальне місце. Бо Музей сучасного українського мистецтва Корсаків місце, де зустрічаються...
Детальніше
До Луцька їде виставка старовинного гуцульського одягу з приватної колекції прикарпатського майстра Богдана Петричука
Понад 150 автентичних експонатів з мальовничого Прикарпаття з колекції майстра Богдана Петричука: старовинні вишиванки, барвисті кресані, уквітчані хустки, раритетні прикраси можна буде побачити в Музеї промислового дизайну, що в КРЦ «Адреналін Сіті».
Відкриття виставки 21 травня о 17:00, вхід вільний у день відкриття (маска+дистанція)!
До слова, Богдан Петричук зайнявся дослідництвом приватно. Зараз його колекція нараховує
десятки давніх кептарів, капелюхів, хусток, запасок, чілець, намист-пацьорів. Є ще скрині, гончарні вироби. А головне — вишиванки, переважно з галицької Гуцульщини: Косівського та Верховинського районів. Вагома частка праці Богдана Петричука — реставрація.
Отже,...
Детальніше