МСУМК Art Forum! «КРАСА, ЯКА ОБ’ЄДНУЄ: ЯК МИСТЕЦТВО ФОРМУЄ ГРОМАДУ»

📅 4-5 жовтня 2024 року
📍 Музей сучасного українського мистецтва Корсаків
.
Форум спрямований актуалізувати питання значення мистецтва у формуванні та розвитку громад, його впливу на економічне зростання та соціальну інтеграцію.
.
Ключові вектори обговорення:
✅ Мистецтво та економічне відродження – як культурні події та інституції стимулюють туризм, збільшують привабливість міст та створюють нові робочі місця.
✅Культурні інституції як Центри Громади – про інноваційні підходи до використання культурних просторів для залучення різних соціальних груп.
✅Інтеграція мистецтва та архітектури в урбаністичний простір – про важливість врахування історичного і культурного контексту при проектуванні нових архітектурних об’єктів, про те, як вуличне мистецтво, скульптури і мурали трансформують звичайні міські локації в динамічні простори, що сприяють культурному діалогу та соціальній взаємодії.
✅ Використання мистецтва для вирішення соціальних питань: інтеграція меншин, боротьба з нерівністю та створення інклюзивних просторів.
.
🫶Музей сучасного українського мистецтва Корсаків за підтримки Європейського Союзу за програмою Дім Європи (@houseofeurope.org.ua) організовує у Луцьку Art Forum «Краса, яка об’єднує: як мистецтво формує громаду»
.
🔥Участь у форумі: БЕЗКОШТОВНА!
Реєструйся тут: https://bit.ly/4dQaWdk
.
🗓 Дата: 4-5 жовтня 2024
⏰Тривалість: з 10:00 до 18:00
🏢Місце зустрічі: Музей сучасного українського мистецтва Корсаків, м. Луцьк, вул. Івана Корсака, 1
📞050 438 02 80
.
🎬Організатори:
👉Музей сучасного українського мистецтва Корсаків (https://msumk.com/)
👉Бізнес-академія РМВА (http://pmba.com.ua/forums)
👉 Європейський Союз за програмою Дім Європи (http://www.houseofeurope.org.ua)