Фотогалерея

У Музеї Корсаків презентували унікальне масштабне видання «Анатомія ритейлу»

Унікальне масштабне видання «Анатомія ритейлу» побачило світ нещодавно.  Ця колективна монографія про «королеву економіки» – роздрібну торгівлю.

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбулась презентація та тематичний круглий стіл на тему «Проблеми інтеграції теорії і практики у сучасному ритейлі».

У заході взяли участь автори Віктор та Роман Корсаки, співавтори, а також представники наукових кіл.

Учасники круглого столу:
• Віктор Корсак - Голова Ради директорів VolWest Group, Доктор економічних наук, кандидат медичних наук, фундатор музею сучасного українського мистецтва Корсаків;
• Роман Корсак - Генеральний директор VolWest Group;
• Віталій Киричук - Віце-президент Волинської торгово-промислової палати;
• Наталія Благовірна - Волинський національний університет імені Лесі Українки,...

Детальніше

У ЛУЦЬКУ ВІДКРИЛИ КОВОРКІНГ-ЦЕНТР «РОБІТНЯ». ФОТО

Це – креативний простір, де кожен може стати митцем, а кожен митець зможе створити щось велике...

Метою  проєкту є створення мистецького коворкінг-центру, який об’єднає людей одержимих мистецтвом у єдиному робочому просторі, що забезпечить синергію їх становлення та розвитку.

11 причин, чому варто обирати цей центр:

1. Працює 24/7

2. Унікальна спеціалізована інфраструктура для художників (друкарський станок, піч для випалу, гончарне коло, шліфувальна машина для скла)

3. Безлімітний доступ до Музею сучасного мистецтва Корсаків та Музею промислового дизайну

4. Розвинена рекреаційна інфраструктура (кафе, ресторани, супермаркет «СПАР», боулінг, більярд, корти, футзальні майданчики, настільний теніс, зали єдиноборств, музеї)

5. Дитячі розваги

6. Регулярне навчання (форуми, вебінари, тренінги, майстер-класи)

7....

Детальніше

ЗАПРОШУЄМО У СІМЕЙНИЙ РЕСТОРАН “ВАНДЕРВІЛЛЬ”!

У культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті» з’явилася нова цікава та унікальна  ресторація зі смачною кухнею та мистецькою атмосферою й доповненою реальністю!

«Вандервіль» – означає дивовижне містечко, або ж містечко див. Це місце мистецьких та гастрономічних фантазій…

Авторська кухня

Бренд-шеф закладу – Ярослав Мішанков, який навчався у Cesar Ritz, Академії кулінарних мистецтв Швейцарії і який у свої 27 вже встиг попрацювати в ресторанах з зірками Мішлен.

Їжу тут готують з «наших» інгредієнтів, оригінально компонуючи їх у вишукані страви.

Вибір страв невеликий, адже, на думку бренд-шефа, розлоге меню тільки заважає сповна насолодитися їжею, адже люди втрачають концентрацію, коли довго щось обирають.

«Ми гратимемося з технікою подачі. Будуть...

Детальніше