ЛУЦЬК ПІДІРВАЛИ ПОПУЛЯРНІ «СЕЛЮКИ» «КУРГАН І АГРЕГАТ»

Вперше у Луцьку виступила популярна хіп-хоп команда «Курган і Агрегат».
Запальна вечірка відбулася 24 березня в арт-кафе «Стоп-кадр».
Цей концерт можна сміливо назвати одним із найбільш яскравих та оригінальних, з-поміж тих, які були у Луцьку.
«Курган і Агрегат» – звичайні хлопці із Харківщини. Вони вважають себе «селюками» та відверто зізнаються, що не вміють читати реп. Та це не заважає їм «запалювати» тисячні натовпи на фестивалях, збирати повні зали по всій Україні та мільйонні перегляди на YouTube.
Найперші свої відео хлопці знімали на телефон, а зараз над їхніми кліпами працює команда професіоналів. Тож за декілька років хлопці із селища Близнюки стали справжніми зірками для української молоді.
Своїми сільськими піснями «Курган і Агрегат» просто підірвали і луцьку публіку. «Крик душі», «Город – не село», «Лове», «Тусуйся» – слова цих та інших пісень молодь знала напам’ять та активно підспівувала кумирам.
Станцювати «мєдляк» закохані пари могли під ліричну композицію «В ставку кораблі». У ній «Курган і Агрегат» розповідають про дівчину, яка проміняла «мажика» на «силяна», та розкривають свої романтичні натури, використовуючи креативні метафори: «Любов розтапталася, як шльопки із пєни» чи «невзаімна любов оказалась бабром і згризла дерево по імені «любов».
Їхній стиль – це шкарпетки та резинові «шльопки», спортивки з трьома смужками і туфлі, чорні окуляри, «клітчасті» сумки. Багато хто прийшов на концерт, дотримуючись такого дрес-коду, що додало вечірці неабиякого колориту.