“Купальські гуляння” у “Словограї”

Культурно-розважальний центр “Адреналін Сіті” розпочинає літній сезон фестивалів під відкритим небом та запрошує 8 липня всіх лучан та гостей міста на “Купальські гуляння”.
Святкування відбудеться на території відпочинкового дворища “Словограй” на лоні природи поряд зі ставком.
Фестивальна програма розпочнеться о 14:00 годині та потішить гостей свята різноманітними конкурсами, забавами та змаганнями з купальською атрибутикою та звичаями.
На фуд кортах Вас чекають дегустації меду, вина і пива, смачні шашлики та страви на грилю. Для найменшеньких гостей – справжнє бульбашкове шоу та смачненьке морозиво. Поруч ярмаркуватимуть майстри народної творчості та розташується пікнікові зона з кальяном.
Усіх гостей “Купальських гулянь” розважатиме колоритний фолк-гурт з жартівливими забавами та конкурсами , а також запальна укротека від Dj Арт! Для всіх хто у вишиванці – приємний подарунок від Адреналін сіті! Для пред’явників флаєра – пивний комплімент від бармена.
Фінальною родзинкою свята стане запалювання купальського багаття та пускання вінків на воду.
Беріть із собою друзів, кумів, дітей та гайда на “купальські гуляння” в Адреналін сіті. Чекаємо вас 8 липня о 14 годині на території відпочинкового дворища “Словограй” біля ставка! Замовлення столиків за тел. 0663901183. Буде цікаво! Зустрінемося!