Фільми жахів на Halloween по акційним цінам

Кінокомплекс “Адреналін” запрошує переглянути фільми жахів за спеціальними цінами.

Цього Хеловіна демонструються:

1. Фільм «Лиса гора». Довгоочікуваний український фільм жахів про моторошні таємниці, які приховує в собі відьомська «Лиса гора».
За сюжетом, багато років тому, мати молодої дівчини на ім’я Майя зникла під час прогулянки Лисою горою. Після зникнення мами, Майю постійно переслідували кошмари та неприємності. Дівчина приходить до висновку, що подолати життєві негаразди вона зможе лише після того як сама вирушить на злощасну гору та спробує розібратись із таємницею зникнення матері. Зустрівші хлопця на ім’я Марк, який якраз посварився зі свою дівчиною, Майя запропонує йому прогулянку до парку в якому і розташована містична гора. Хлопець вважав, що там на нього чекає романтична пригода з новою знайомою, але натомість отримав повні штани по-справжньому гострих вражень…

2. Комедійні жахи «Страшилки 2: Привиди Хелловіна» – це продовження однойменного фільму, що вийшов на екрани в 2015 році. Якось перед Хелловіном двоє друзів Сонні (Джеремі Рей Тейлор) та Сем (Калліл Харіс) знайшли у закинутому будинку скриню, у якій лежала книжка під назвою «Привиди Хелловіна». Відкривши книгу, вони мимоволі випустили у світ зачиненого там Селлі. Ця малоприємна істота прагне розпочати хелловінський апокаліпсис та планує докладати до цього чимало зусиль. Хлопці протидіятимуть як зможуть, поки ще не все втрачено і світ можна врятувати.

3. Фільм “Школа”. Лікар швидкої допомоги Емі (Меган Друрі) другий рік розривається між своїми професійними обов’язками і бажанням бути поряд зі своїм сином. Він перебуває у комі та лежить у тій же лікарні, де вона працює. Її керівник доктор Ван (Ніколас Хоуп) докоряє жінці тим, що вона не визнає, що її син давно мертвий. Несподівано Емі опиняється у дивному місці. Тут потойбічний світ тісно переплівся з реальністю. Тут багато дітей, які одночасно потребують турботи та відлякують своєю жорстокістю. Аби врятувати сина, жінці доведеться віч-на-віч зустрітися з усіма своїми страхами – і тими, які вона усвідомлює, і підсвідомими.

Забронювати квитки можна тут http://cinema.adrenalin.lutsk.ua/ticket