Свято весни і краси у арт-кафе «Стоп Кадр»

Наскільки б суперечливим не було свято 8 Березня, щороку до нього готуються практично усі: представниці прекрасної статі з нетерпінням та очікуванням, а хлопці та чоловіки з ноткою інтриги.

Арт-кафе «Стоп Кадр» вирішило не розчаровувати тих, хто відзначає це свята та радо запрошує на драйвову вечірку саме 8 березня о 19.00.

Отже, зустрічатиме милозвучними акордами відвідувачів саксофон. Опісля, гостей привітають ведучі свята.

Шоу-балет «Ремікс» подарує пристрастне танго кохання та запальні танці.

Численні конкурси й розваги не залишать байдужим нікого. Крім того, присутні отримають пісенний дарунок від харизматичного Адама Горбатюка.

Родзинкою свята стане гарячий і тільки чоловічий стриптиз.

На завершення вечора зіркова дискотека від ді джей Ніколя.

Неймовірно смачні страви від шеф-кухаря «Стоп-Кадру»: українська та європейська кухні, вишукані десерти.

Замовлення:
Ціна за 1 особу – 100 гривень
У день свята, 8 березня, за 1 особу  –150 гривень.

Попереднє бронювання столиків за телефоном: 095 618 28 87

Поспішіть, кількість місць – обмежена!

Як відзначають 8 Березня у різних країнах світу

Цікаво святкують 8 Березня в Італії: дівчата збираються і влаштовують дівчачі вечірки, без чоловіків. З цього приводу в багатьох розважальних закладах їм дарують подарунки і вхід для них безплатний.

Для німців 8 березня не є популярним святом, тут прийнято вітати жінок у травні на День матері. Належить згадати, що за часів поділу Німеччини східна її частина вітала жінок, а західна — навіть не чула про таке свято.

У Франції ситуація дещо схожа з Німеччиною — французи знають про це свято, проте вітають своїх жінок подарунками та квітами з Днем матері, а молодих дівчат — на День святого Валентина.

У Греції традиційно вшановують найбільш впливову та шановану жінку міста чи села. Також цього дня жінки Греції користуються своєю тимчасовою владою над своїми чоловіками, обливаючи їх водою.

У Болгарії ставлення до цього свята неоднозначне. Навіть самі жінки досить часто про нього забувають або й, навіть, свідомо відмовляються від святкування. Але є й такі, що не нехтують зайвою нагодою привітати своїх коханих, матусь чи сестричок.

У В’єтнамі 8 Березня відзначають вже кілька тисяч років, проте, свято не відразу стало вважатися загальним. Спочатку це був день пам’яті сестер Чинг, які проявили хоробрість і очолили визвольний рух у країні багато років тому.

У Китаї чоловіки дарують подарунки своїм жінкам, а жінки, в свою чергу, насолоджуються загальною увагою. Найактивніших і працьовитих хвалять прилюдно на міських зборах, які все ще влаштовують у цій комуністичній країні. Але є один мінус: 8 Березня і тут не вважається вихідним днем.

Японці змінили дату і змінили концепцію: 3 березня вони святкують День дівчаток. Але головні атрибути залишилися незмінними: подарунки, квіти, увага.