У Музеї Корсаків – «Impreza Lubarta»

У п’ятницю, 5 квітня, о 18:00 в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться благодійний бал «Impreza Lubarta», в якому візьмуть участь більше тисячі гостей.

В програмі «Impreza Lubarta»:

► благодійний Бал Любарта у супроводі камерного оркестру «Кантабіле», джазової формації «Резус блюз» та Сергія Скулинця. Головний танцмейстер імпрези – Олександр Кашевський. В блоці латино-американської програми планується залучення професійного танцівника з Мексики для проведення майстер класу із «Сальси» та «Бачати».

► модні покази брендів одягу від кращих дизайнерів міста;

► майстер-класи з хореографії;

► парад дебютантів балу;

► тематичні фотозони;

► фуд-зона;

► парад живих скульптур, театральних мімів;

► благодійна галерея мистецтв;

► благодійний аукціон.

Починаючи з 2008 року Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки організовує благодійний «Університетський бал». Цьогоріч в концепцію заходу впроваджуються комплексні зміни задля вдосконалення івенту, що забезпечить його подальший розвиток та вдосконалення.

Організатором заходу є Первинна профспілкова організація студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки спільно з Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» та ГО «Альянс нового покоління».

У рамках акції відбувся відбір волонтерів. Організатори заходу шукали харизматичних та запальних хлопців і дівчат, які готові стати окрасою балу та відкрити імпрезу. Було відібрано 22 пари дебютантів, які проходять курс підготовки бального етикету та хореографічної постановки. Серед дебютантів буде обрана пара переможців. Голова журі – Сергій Скулинець, шоумен, музикант, композитор.

Організатори заходу підготували багато сюрпризів. Одним із них стане розіграш неймовірної срібної прикраси від Graffit Jewellery.

На заході буде змога послухати спікерів:

  1. Катерина Теліпська, начальниця управління туризму і промоції міста Луцької міської ради. Тема презентації «Луцьк – приємне відкриття!».

2. Тетяна Яцечко-Блаженко, історикиня, краєзнавиця, викладачка СНУ імені Лесі Українки. Тема: «Світський бал: історія та традиції проведення на території України».

Програма заходу:

Урочисте відкриття імпрези за участі дебютантів балу та почесних гостей. Чималий увагу приділять оформленню зали як декоративними, так і світловими акцентами по периметру самої зали.

Бал складатиметься з чотирьох основних частин. Між кожною з танцювальних частин запланований показ колекцій одягу від найкращих волинських дизайнерів та брендів одягу:

♦ «Вальс»: 15 хвилин займатиме майстер-клас від Олександра Кашевського, після чого до 30 хвилин під живе акомпанування камерного оркестру «Контабіле» – закріплення програми.

♦ «Танго»: 15 хвилин займатиме майстер-клас від Олександра Кашевського, після чого до 30 хвилин під живе акомпанування камерного оркестру «Контабіле» – закріплення програми.

♦ «Фокстрот»: 15 хвилин займатиме майстер-клас від Олександра Кашевського, після чого до 30 хвилин під живе акомпанування джазової формації «Резус Блюз» – закріплення програми.

♦ «Латино-американська програма» від луцького сальса-клубу.

♦ Визначення кращих танцювальних пар, найвишуканіших вбрань.

Ведучі імпрези – Роман Полтарак та Софія Васькевич.

Під час проведення імпрези функціонуватиме Благодійний аукціон творів мистецтва.

Офіційна програма завершиться близько півночі.