Оновлений джампінг-центр «Гравітація» уже працює!

У культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті», що в Луцьку на вулиці Карбишева,1 запрацював оновлений джампінг-центр «Гравітація»! Отож, відтепер, любителі активного відпочинку зможуть знову відчути драйв та заряд енергії на мега-батутах та повітряній ямі!

Оновлений формат відпочинку передбачає 550 квадратних метрів батутів для дорослих та дітей.

«Гравітація» працює щодня: у будні – з 12:00 до 22:00, у вихідні та святкові дні – з 11:00 до 22:00.

Коштує «батутне задоволення» у межах сотні гривень: у джампінг-центрі продаватимуть безлімітні квитки для дітей та дорослих у будні за ціною 100 гривень, а в святкові та вихідні дні – 125 гривень.

Із моменту відкриття центру та до закриття за порядком та безпекою у залі стежать інструктори та охорона.

Запрошуємо на оновлений джампінг-центр «Гравітація»!

Чим корисні стрибки на батуті

Загалом, батут – це один з найкращих спортивних снарядів для людей, які ведуть активний спосіб життя. Стрибаючи, людина розвиває вестибулярний апарат, координацію рухів, покращує відчуття рівноваги і розвиває величезну групу м’язів відразу.
Відтак, прискорюється кровообіг і лімфоток і, як наслідок, підвищується імунітет і загальний тонус організму, нормалізується робота серця і легенів.
Дітям корисний батут ще й тому, що завдяки стрибкам малюк стає більш зібраним, осмкільки необхідно концентрувати увагу на своєму тілі. А також, стрибки дарують дитині надзвичайне відчуття вільного польоту.
Ігри на батуті – це чудова організація активного дитячого відпочинку. Радість, сміх, гарний настрій, здоров’я – все це дитина отримає від стрибків.