Літній табір «Адреналін»: ми вже працюємо!

З перших днів літа у культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті» розпочав роботу літній табір для дітей від 6 до 14 років. Скоро завершиться перша зміна, під час якої більше шістдесяти юних лучан розважалися, відпочивали, розвивалися, пізнавали щось нове, купалися, вчилися малювати, творити, готувати. Море вражень та позитиву повезуть вони з собою додому, а на другу зміну, яка розпочнеться вже 17 червня чекають нові пригоди.

У таборі з дітками працюють досвідчені вихователі та аніматори, а також на території табору завжди є черговий лікар. Впродовж дня дітвору тричі харчують. Зміна триває з 9:00 до 18:00. Кожен день у таборі є тематичним – краси, здоров’я, дроно-техніки, музичний, театральний, кулінарний, спортивний, туристичний, науковий і танцювальний.

Крім того, у таборі можна отримати й практичні знання. Адже проводять різні цікаві майстер-класи відповідно до тематики дня. Проводять їх професіонали своєї справи, які вміють зацікавити дітей.

До слова, цей табір відрізняється від інших тим, що тут мікс різних розваг. Наприклад, дня дроно-техніки у таборах не має більш ніде, ні в Луцьку, ні на Волині загалом. Діти можуть побавитися з різними роботами та на власному досвіді переконатися, що наука є цікавою, що явища фізики прості та доступні, а хімія може бути захоплюючою.

Аніматори доносять дітям науку у практичній та дуже доступній формі. Табір ідеально поєднує відпочинок та навчання. Також дітлахи проводять дозвілля на вулиці та відвідують Комплекс сімейного відпочинку «Ротонда».

Найбільшою перевагою перебування діток саму у літньому таборі «Адреналін» є й те, що тут є доступ до різних розваг, які діють на території закладу. Це оновлений джампінг-центр, караоке, боулінг, лазертаг, батути тощо.

Отже, графік наступних змін: 3.06-14.06, 17.06-28.06, 1.07-12.07, 15.07-26.07, 29.07-09.08, 12.08-23.08

Розважаємось! Пізнаємо! Творимо разом в «Адреналін Сіті»!
Деталі за телефоном: 050 5351646.