У Музеї Корсаків покажуть відео та медіа-мистецтво

6 вересня  о 17.00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться презентація відео та медіа-мистецтва харківської художниці Белли Логачової

«…У часи цифрових технологій, постійно потрапляючи під контроль камер спостереження, наша реальність поступово перетворюється на низку відеоматеріалів, складених різними джерелами. Спроба втекти від слідкування у медитативний стан відсутності і споглядання завершується тривожним втручанням «ока», яке дивиться прямо на вас. ..»

Таким є неординарний підхід Белли до сучасного мистецтва… Буде неймовірно оригінально.

В день відкриття вхід вільний! Запрошуємо!

м. Луцьк, вул. Карбишева, 1

Куратори: Олена Касперович, Андрій Палаш.

Проект «Спостереження» став продовження проекту «Міст» у рамках культурної ініціативи «Cultural Traffic» та виставки у галереї «Артсвіт» (Дніпро).

У Музей сучасного українського мистецтва Корсаків він демонструватиметься вдруге з доповненою експозицією.

Довідково: Белла Логачова – художниця та фотографка, працює з відео та медіа-мистецтвом. Народилася в Маріуполі, живе та працює в Харкові. Закінчила Харківську державну академію дизайну та мистецтв, стажувалася в Нюрнберзькій академії мистецтв, брала участь у воркшопах Бориса Михайлова та Сергія Браткова. 

Учасниця групи SOSka у 2005–2007 роках, групи Excess з 2009, руху Квартирні Виставки у 2010–2014 роках. 

Учасниця виставок у Єрмілов Центрі, Інституті проблем сучасного мистецтва, Карась Галереї, Pinchuk Art Centre, її роботи також експонувалися в Австрії та США.

Викладає курс із сучасного мистецтва в Харківській державній академії дизайну та мистецтв і в Інституті проблем сучасного мистецтва.

Роботи Белли Логачової зберігаються у приватних колекціях України, США, Японії, Франції, Німеччини, Австрії, Шотландії.