«SPAR Caffe» запрошує на домашні смаколики у «Адреналін Сіті»

На першому поверсі КРЦ «Адреналін Сіті» відкрили перше в Україні «SPAR Caffe».

У перші дні роботи до закладу завітало чимало людей: у зоні роздачі час від часу збирається велика черга, а затишна зала на 15 столиків постійно заповнена численними відвідувачами.

Сімейне кафе у форматі «бістро» – з лінією роздачі та частковим самообслуговуванням – пропонує відвідувачам широкий асортимент домашніх страв за демократичними цінами. Їжею можна посмакувати у закладі, або взяти з собою.

На перше тут можна скуштувати борщ, який обійдеться всього у 25 гривень. Також у «SPAR Caffe» – широкий вибір м’ясних страв та гарнірів: свинячий биток, фрикадельки, куряче філе в соусі, картопля фрі, плов, гречка з маслом та інші.

У новому кафе можна посмакувати і різними салатами. Порція олів’є чи салату з куркою та ананасами коштує 20 гривень. Дешевше обійдуться овочеві салати.

Також у «SPAR Caffe» працює комбо-меню – стандартні комбінації страв, які разом коштують дешевше, ніж за своїми звичайними цінами.

Як зазначив шеф-кухар закладу Ярослав Мішанков, у майбутньому в «SPAR Caffe» планують влаштовувати тематичні дні, додаючи до основного меню страви кухонь різних країн світу.

У новому кафе можна не тільки смачно пообідати, але і поласувати різноманітними десертами та випити чашку кави або чаю. В асортименті – вафлі зі згущеним молоком, торти «Наполеон», «Жіночі примхи», «Захер» та інші.